Nej , inte måndag än por favor!

Jag satt och försökte sortera mina tankar och upplevelser efter första nyårs vecka. Tänk att tiden går så fort och imorgon börjar redan vecka 2. Otroligt sorgligt för att jag inte har hunnit vila ordenligt och snart är det dags  för att börja jobba igen.
Första årets vecka har inte varit dålig och jag hoppas bara på att kunna fortsätta mitt livs bana i samma goda anda.
Veckans  sammanfattning såg ut så här:
promenader med stavar - 2gg;
yogapass - 7gg;
kareoketräning- 2 gg;
eftermiddags tupplur- alla dagar;
god mat - nästan alla dagar;
shopping - 1 gång;
bokläsning - 30 min. varje natt;
skrivande av min bok- 2 timmar varje dag;
städ - 0 gånger;
tvätt- 0 gånger;
diskussion med min man- 1 gång;
samtal med lilla mamma -2 gg.,
Idag ,på söndag, lagade jag en speciell middag för att fira på något sätt slutet på första veckan av nya året. Det tog inte så mycket tid för att göra allt i ordning men vilken njutning jag hade fått!!!!

Först förberedde jag laxfilé och lade den i marinad.



Den fick marineras i två timmar med hjälp av följanse igredienser:



Sedan kokade jag 3 potatisar, två ägg och en morot.  Tog fram 100 gram kalkunkorv,  2 st.salt gurka, en burk ärtor, kokbar grekisk yogurt och majonnäs. Potatisar, ägg, morot , korv och gurka hackade i små bitar.




För att få dressing blandade jag yogurt och majonnäs i samma proportion ( 1 dl och 1 dl.)





Blandade alla ingredienser och fick en jätte god röra som heter på ryska "olivje".



Laxen stektes och några potatisar som tillbehör.
Allt smakade så gott!



Desserten bestod av en bit mandeltårta och min favorit forest fruit tea med citron. Otroligt gått må du tro!!!!






Kommentarer
Postat av: Nelia

Men huva va gott det där såg ut då! Jag vill också ha olivje!!

2009-01-04 @ 23:00:31
URL: http://nelayah.wordpress.com
Postat av: Irina Nuno

När du kommer hit får du din olivje!!!!

2009-01-08 @ 21:47:32
URL: http://irinka.blogg.sei

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0